RAGASZTÓK, LEOLDÓK, SAMPONOK

A Newlashes Volume Műszempilla ragasztóval kiválóan lehet dolgozni minden hőmérsékleti körülmények között. 1.0 sec kötési idővel rendelkezik. Rendkívűl jó állagú, sokáig megtartja állagát. Haladóknak és kezdőknek is ajánlott. 5g-os kiszerelésben kapható. 

A Volume NewLashes Műszempilla ragasztó egy full extrás ragasztó, minden pozitív tulajdonsággal.  0,5 sec. kötési idővel rendelkezik. Rendkívűl takarékos, mert a munka folyamán a ragasztótartó tálkába kinyomott kis mennyiségű ragasztó nagyon hosszú ideig megtartja az állagát, ezáltal nem sűrűsödik be, szemben azzal, hogy a szempillához gyorsan köt. Haladó szempillaépítőknek ajánlott. Nagyon könnyű és jó vele dolgozni. 5 ml-es kiszerelésben kapható.

A NewLashes Classic Műszempilla ragasztó 2 másodperc kötési idővel rendelkezik. Különlegessége a ragasztónak, hogy a munka folyamán a ragasztótartó tálkába kinyomott kis mennyiségű ragasztó nagyon hosszú ideig megtartja az állagát, ezáltal nem sűrűsödik be. Nagyon könnyű vele dolgozni. Ideális kezdőknek és haladóknak is. 5ml-es kiszerelésben kapható.

NewLashes Sensitive Műszempilla ragasztó különlegessége, hogy nagyon kis mennyiségben tartalmaz olyan anyagot, aminek allergia keltő hatása van, ezáltal  az érzékeny szemű vendégeknek sem kell lemondania a műszempilláról. Kötési ideje 3sec. Kezdő és haladó szempillaépítőknek is ajánljuk. 5g-os kiszerelésben kapható.

NewLashes Gel Remover, zselés oldószer 15ml. Pillanatok alatt leoldja a műszempillákat és a zselés állaga miatt elkerülhető, hogy a szembe kerüljön. 15ml-es kiszerelésben kapható.

NewLashes Cream Remover, krémes oldószer 5g. Különlegessége, hogy abszolút elkerülhető annak a veszélye, hogy a szembe kerüljön. Pillanatok alatt leoldja a műszempillát. Rendkívül takarékos. Mikrokefével nagyon egyszerűen felvihető  a szempillára. Mindenki kedvence. 5g-os kiszerelésben kapható.

A NewLashes Lash Shampoo a szempilla előkészítésére szolgál. Megtisztítja a rárakódott szennyeződésektől és zsírtalanítja a szempillákat. 100ml-es kiszerelésben kapható.NewLashes, 1012 Budapest, Kapolcs u. 2/A
8638, Balatonlelle, Mátyás király u. 38.
Tel.: +36 20 3201486
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!